(Poistunut julkaisusta)

Elementtityöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2020

Oletko rakennusalan kokenut konkari tai vastavalmistunut työkokemusta vailla? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt ELEMENTTITYÖNTEKIJÄÄ Teuvalle.

Haemme asiakkaallemme elementtityöntekijöitä betonielementtien valmistukseen. Työtä tehdään arkisin, pääsääntöisesti yhdessä vuorossa, mutta myös 2-vuorotyö on mahdollinen. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen, omalla osaamisellasi voit vaikuttaa palkkatasoosi. Työ alkaa kuuden kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen sinun on mahdollista siirtyä asiakkaan omille kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät sisältävät mm. raudoitustöitä, eristystöitä ja muottien purkamista. Sarjakoot ovat hyvin pieniä, joten toivomme sinulta tarkkuutta ja piirustusten lukutaitoa. Rakennusalan tai rakennustuoteteollisuusalan koulutus ja kokemus katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole tässä tehtävässä pakollisia, sillä saat työhösi kattavan perehdytyksen. Tehtävän luonteen vuoksi edellytämme valitulta henkilöltä hyvää fyysistä peruskuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa, sillä työohjeet ja piirustukset ovat suomeksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä sekä työyhteisön, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta rekrytointijärjestelmäämme mahdollisimman pian, sillä työt alkavat heti sopivan henkilöiden löydyttyä! Liitä mukaan myös CV:si!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.