(Poistunut julkaisusta)

Elementtityöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Etsimme asiakkaallemme Pieksämäen Naarajärvelle elementtityöntekijää betonituoteteollisuuteen.

Työtehtävänä on toimia valumiehen roolissa elementtilinjastolla.

Työ vaatii tekijältään hyvää fyysistä peruskuntoa ja oikeanlaista asennetta työtä kohtaan. Aiempi kokemus rakennustuoteteollisuuden töistä luetaan eduksi hakijalle, mutta se ei ole välttämätöntä. Työhön perehdytetään ja se on täysin opittavissa, mikäli tekijällä on motivaatio kohdallaan.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa.
Alkuun tekijä lähtee töihin RTK-Henkilöstöpalvelun kautta toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella ja myöhemmiten mahdollisuus on siirtyä talon kirjoille.

Tehtävän palkkaus muodostuu rakennustuoteteollisuuden työehtosopimuksen mukaan.

Hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilöstöpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.