(Poistunut julkaisusta)

Elementtityöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Haemme asiakkaallemme Suonenjoelle reipasta kokoaikaista työntekijää betonielementtien valmistukseen, hionta työhön ja muottien tekoon.

Tehtävä edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, muut kortit mm. trukkikortti, tulityökortti ovat tehtävässä eduksi. 

Työ on olosuhteiltaan likaista, pölyistä ja fyysistä, joten toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä, asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Työtä tehdään pääsääntöisesti päivä vuorossa, mutta hakijalta toivotaan mahdollisuutta työskennellä tarvittaessa 2-vuorotyössä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisella työsopimuksella RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä ja jatkuvat ainakin kesän yli, mahdollisesti pidempäänkin.

Palkkaus rakennustuoteteollisuuden TES mukainen.

Mikäli olet kokemusta ja/tai hyvän motivaation omaava tekijä, jätä hakemuksesi pian oheisen hakulomakkeen kautta!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Mari Laitinen p. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.