(Poistunut julkaisusta)

Elementtityöntekijä
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018
Haemme asiakasyrityksemme Teuvalle arvostettuun työyhteisöön uusia osaajia ELEMENTTITYÖNTEKIJÄN sekä RAUDOITTAJAN työtehtäviin!

Työ edellyttää piirustustenlukutaitoa ja työtehtäviin kuuluu pääasiassa elementtien valmistaminen alusta loppuun tai raudoittajan työtehtävät.
Katsomme rakennusalan koulutuksen tai aikaisemman kokemuksen alan työtehtävistä olevan eduksi. Työtunteja on keskimäärin 40 tuntia viikossa ja tarjolla on pitkäaikainen työsuhde.

Oletko sinä etsimämme ahkera ja motivoitunut työntekijä, jolla on jo aikaisempaa kokemusta elementtitehtaan työtehtävistä tai innostusta uuden oppimiseen? Saatat olla etsimämme työntekijä!

Jätä hakemus jo nyt ja varmista paikkasi työhaastatteluun toimistollemme, jossa kerromme mielellämme lisää! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR- ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen, 0400182668, anita.koskinen@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa ja Ylivieska.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.