Elementtityöntekijä Suonenjoelle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2021

Rudus Oy on johtava kivipohjaisia rakennusmateriaaleja valmistava yhtiö. Ruduksen laadukkaat ja kestävät tuotteet ovat mukana siellä, missä rakennetaan vastuullisesti pitkäikäistä ja viihtyisää ympäristöä, taloja ja infraa. Rakentamisessa panostetaan laatuun ympäristövastuuta unohtamatta. Rudus palvelee Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaitamme noin 900 ammattilaisen voimin. 

Haemme nyt Ruduksen Suonenjoen toimipisteelle reippaita, kokoaikaisia elementtityöntekijöitä betonielementtien valmistukseen, hiontatyöhön, muottien tekoon ja raudoitukseen.

Tehtävä edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Muut kortit kuten trukkikortti ja tulityökortti ovat tehtävässä eduksi. 

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavasta työstä mutta tärkeimpiä ominaisuuksia ovat työtä pelkäämätön asenne sekä hyvä fyysinen kunto. Työtehtävät edellyttävät terveystarkastusta ennen työn aloittamista.

Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta hakijalta toivotaan mahdollisuutta tehdä tarvittaessa myös 2-vuorotyötä. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä määräaikaisella työsopimuksella RTK-Henkilöstöpalvelun työntekijänä. Osaavalle tekijälle on tiedossa pitkäaikainen työsuhde.

Palkkaus rakennustuoteteollisuuden TES:sin mukainen.

Mikäli olet kokemusta ja/tai hyvän motivaation omaava tekijä, jätä hakemuksesi pian oheisen hakulomakkeen kautta!

Tarjoamme määräaikaisen työsopimuksen RTK-Henkilöstöpalveluiden kautta. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä yrityksemme konserniedut tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

Lisätietoja antavat arkisin klo.9-15 seuraavat henkilöt:

Anni Paananen, RTK-Henkilöstöpalvelu (p.0400480613 tai anni.paananen@rtkhenkilostopalvelu.fi)
Ilmo Vauhkonen, Rudus (p. 0400 396 590 tai ilmo.vauhkonen@rudus.fi)
Tapio Nikulainen, Rudus (tapio.nikulainen@rudus.fi)

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1523829
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Karttula, Kuopio, Rautalampi, Suonenjoki, Vesanto