(Poistunut julkaisusta)

Elementtityöntekijä (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme Pirkanmaalle

ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ.


Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on rakennusalan koulutus, olet ahkera ja jaksat fyysistä työtä hyvin. Toivomme, että sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta alan tehtävistä tai haluat oppia sekä kehittyä hyväksi työntekijäksi betonielementtitoimialalla.

Työnkuvaasi kuuluu elementtien valmistus ja piirustusten lukutaito katsotaan eduksi. Kyseessä on kokoaikainen työ ja töitä on tarjolla 10 h päivässä 4 viikon ajan, jonka jälkeen sinulla on viikko vapaata. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja palkkaus on rakennustuoteteollisuuden TES:n mukainen. Työsuhde on vuokratyösuhde ja sinulla on mahdollisuus pitkäaikaiseenkin työsuhteeseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä alla oleva hakemus heti ja soita itsesi haastatteluun! You can also apply this position in English.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=450 

Lisätietoja tehtävästä saat Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäeltä arkisin klo 8-16, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.