(Poistunut julkaisusta)

Elementtityöntekijä (Pirkanmaa) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Haemme pirkanmaalaiselle asiakkaallemme elementtitehtaalle 

ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ.

Haluatko päästä tekemään töitä menestyvään yritykseen, jossa työskentelee mukavia ja ahkeria elementtialan rautaisia ammattilaisia? Haluatko päästä osaksi yhteisöä, jossa tuetaan sinua kasvamaan alan ammattilaiseksi, mikäli kokemus ei aivan vielä riitä tai olet aivan toiselta alalta?

Olet lämpimästi tervetullut yritykseen, jossa panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin, työssäjaksamiseen, viihtyvyyteen ja sitoutumiseen. Tässä yrityksessä sinulta kysytään päivittäin millainen päivä sinulla oli - sinusta ja ajatuksistasi siis välitetään! Ideasi ja toiveesi kuullaan ja yhdessä mietitään, miten asioita voisi tehdä paremmin.

Odotamme sinulta halua sitoutua, kykyä oppia uutta, huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta, mutta myös uskallusta kysyä, jos ei tiedä. Tärkeää on, että työt tehdään turvallisesti ja kerralla oikein. Hyvä fyysinen kunto on eduksi, sillä työasennot ovat välillä haastavia. Toiminnan ihmisenä tämä on sinulle vain liikuntahetki ja tykkäät nähdä kättesi jäljen sekä saada aikaiseksi. Työkalujen käyttö on sinulle luontaista etkä vierasta rutiinejakaan.

Piirustusten lukutaito ja rakennusalan koulutus on totta kai eduksi, mutta aivan yhtä hyvin voit olla artesaani, siivooja tai muu alanvaihtaja. Tärkeintä kuitenkin on halu oppia, tehdä töitä asiakkaamme kanssa pitkäjänteisesti ja olla osa heitä!

Työnkuvasta riippuen työtä on 1-2 vuorossa työvuorojen sijoittuessa maanantaista lauantaihin. Palkkaus on TES:n mukainen. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä (ja totta kai kiinnostuit!) lähetä meille hakemus pikimmiten. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 myyntikonsultti Minna Kotilainen, puh. 044 740 4501.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.