(Poistunut julkaisusta)

Elementtityöntekijä (Pirkanmaa) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Haemme pirkanmaalaiselle asiakkaallemme elementtitehtaalle 

ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ.

Hei sinä rakennusalan ja elementtialan ammattilainen, haluatko päästä tekemään töitä menestyvään yritykseen, jossa työskentelee mukavia ja ahkeria elementtialan rautaisia ammattilaisia? Tai haluatko päästä osaksi yhteisöä, jossa tuetaan sinua kasvamaan alan ammattilaiseksi, mikäli kokemus ei aivan vielä riitä?

Olet lämpimästi tervetullut yritykseen, jossa panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin, työssäjaksamiseen, viihtyvyyteen ja sitoutumiseen. Tässä yrityksessä sinulta kysytään päivittäin millainen päivä sinulla oli- sinusta ja ajatuksistasi siis välitetään! Ideasi ja toiveesi kuullaan ja yhdessä mietitään, miten asioita voisi tehdä paremmin.

Odotamme sinulta halua sitoutua, kykyä oppia uutta, pitkäjänteisyyttä, huolellisuutta, oma-aloitteisuutta mutta myös uskallusta kysyä, jos ei tiedä. Tärkeää on, että työtä tehdään turvallisesti ja kerralla oikein. Hyvä fyysinen kunto on eduksi, sillä työasennot ovat välillä haastavia; polvillaan, kumarassa ja paljon seisomista myös. Toiminnan ihmisenä tämä on sinulle vain liikuntahetki ja tykkäät nähdä kättesi jäljen sekä saada aikaiseksi. Työkalujen käyttö on sinulle luontaista etkä vierasta rutiinejakaan.

Rakennusalan koulutus ja/tai työkokemus sekä piirustusten lukutaito on totta kai eduksi. Tärkeintä kuitenkin on halu tehdä töitä kanssamme pitkäjänteisesti ja olla osa meitä! Aletaanko nyt jo odottamaan yhteistä risteilyä, jonne pääset joulun alla kanssamme?

Työnkuvasta riippuen työtä on 1-2 vuorossa työvuorojen sijoittuessa maanantaista lauantaihin. Palkkaus on TES:n mukainen. Lisätietoja tehtävästä annetaan viikolla 9 sähköpostin välityksellä posti@alenconsulting.fi ja viikosta 10 eteenpäin myös puhelimitse HR -konsultti Nina Koskinen puh: 050-5550392.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä (ja totta kai kiinnostuit!) lähetä meille hakemus osoitteessa www.alenconsulting.fi.