(Poistunut julkaisusta)

Elementtityöntekijä, Lujabetoni Oy, Järvenpää
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019
Lujabetoni Oy on yli 60-vuotias, johtava betoniteollisuusyritys Suomessa. Palvelemme kestävässä betonirakentamisessa niin ammatti- kuin omakotirakentajiakin. Olemme puhtaasti kotimainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Liikevaihtomme on 156 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee lähes 900 betoniammattilaista. Meillä on 29 elementti-, betonituote- ja valmisbetonitehdasta Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Lujabetoni on investoinut Suomen suurimpaan betonielementtitehtaaseen Järvenpäässä ja haemme tehtaan työporukkaan lisää

ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa ja valitut henkilöt työllistyvät suoraan Lujabetonin palkkalistoille vakituiseen työsuhteeseen.

Työt uudella tehtaalla ovat hyvässä vauhdissa ja etsimme nyt porukan vahvistukseksi lisää Lujia Ammattilaisia. Käynnistämme uusia tuotantolinjoja alkuvuoden aikana ja haemme lisää vahvistuksia sekä väliseinä- että laattatuotantoon. Työn aloitus on mahdollista heti tai myöhemmin keväällä sopimuksen mukaan.

Työtehtävät sisältävät kattavasti betonielementtituotannon töitä. Aikaisempi työkokemuksesi voi olla esim. betoniteollisuudesta tai rakennusalalta, mutta tärkeintä on oikeanlainen asenne työhön ja uuden oppimiseen. Työtehtäviin perehdytetään ja tarvittaessa koulutetaan työn alkaessa.


Edellytämme sinulta

- arvostamme aiempaa työkokemusta betoniteollisuudesta tai rakennusalalta
- rakennusalan koulutus katsotaan eduksi
- omatoimista ja reipasta otetta työhön, tiimityövalmiuksia
- valmiutta fyysiseen työskentelyyn
- mahdollisuutta vuorotyöhön (2-vuoro, mahdollisesti myös 3-vuoro)


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme Sinulle vakituisen työsuhteen pitkät perinteet omaavan ja menestyvän kotimaisen perheyrityksen palveluksessa. Lujabetonin Järvenpään uusi tehdas tarjoaa hyvät työskentelyolosuhteet ja mahdollisuuden uusien taitojen oppimiseen mm. Superlaatan valmistuksen parissa.

Lujabetonin toiminnan keskiössä on asiakasohjautuva kehityshakuisuus ja innovatiivisuus. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet.


Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä StaffPointin kanssa. Täytä hakemuksesi osoitteessa www.staffpoint.fi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa, joten täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti.

Lisätietoja hausta: StaffPoint / Mikko Lepistö, puh. 0207206579 tai mikko.lepisto@staffpoint.fi
Lisätietoja

Mikko Lepistö
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 579
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi