(Poistunut julkaisusta)

Elementtityöntekijä, Koski TL
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021
Kosken Betonielementti Oy on vuonna 2008 perustettu betonielementtiteollisuuteen erikoistunut yritys. Betonielementtejä tuotetaan rakennusliikkeiden, teollisuuden sekä maatalouden tarpeisiin.
Yrityksen arvoja ovat rehellisyys, toimitusvarmuus sekä laatu. Vuonna 2020 liikevaihto oli 7 M€ ja henkilöstöä 40. Tehdas sijaitsee Koski Tl:ssä, valtatie 10 välittömässä läheisyydessä.

Etsimme asiakkaallemme Kosken Betonielementti Oy:lle

ELEMENTTITYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtävät sisältävät kattavasti elementtituotannon töitä, mm. elementtien purkua ja viimeistelyä. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta esim. betoniteollisuudesta tai rakennusalalta ja käyttökokemusta hallinostureiden käytöstä, mutta tärkeintä on oikeanlainen asenne työhön ja uuden oppimiseen. Työtehtäviin perehdytetään ja tarvittaessa koulutetaan työn alkaessa.

Työsuhde on alkuun 3 kk määräaikaisuus, minkä jälkeen on mahdollisuus myös jatkoon. Työ on kokoaikaista työtä yövuorossa (02-10.30) Työssä on mahdollista aloittaa heti soveltuvan työntekijän löydyttyä, joten täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti!


Edellytämme sinulta

Reipasta ja ahkeraa asennetta sekä halukkuutta oppia uusia tehtäviä
Tiimityövalmiuksia
Valmiutta fyysiseen työskentelyyn
Mahdollisuutta yötyöhön


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden nopeaan työn aloitukseen
Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät
Laadukkaan perehdytyksen ja ammattitaitoiset työkaverit


Arvostamme

Rakennusalan koulutusta
Aiempaa työkokemusta elementtiteollisuudesta tai elementtiasennuksista työmailla


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Sami Lehtinen
Sales Manager
StaffPoint Oy, Satamakatu 22, 20100 TURKU
045 670 7442
sami.lehtinen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi