(Poistunut julkaisusta)

Elementtityöntekijä (Kanta-Häme)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme

ELEMENTTITYÖNTEKIJÄÄ

Hämeenlinnan seudulle.


Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta, aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä hyvää piirustusten lukutaitoa. Toivomme, että kommunikoit sujuvasti joko suomen tai englannin kielellä. Lisäksi arvostamme huolellista ja oma-aloitteista työotetta, halua sitoutua työhön sekä kykyä oppia uutta. Tärkeää on, että työt tehdään turvallisesti ja kerralla oikein. Hyvä fyysinen kunto edesauttaa työssä jaksamista. 

Työt alkavat määräaikaisena vuokratyösuhteena sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on kokoaikainen työ, ja töitä on alustavasti tarjolla tammikuulle asti. Tässä on kuitenkin hyvä mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti! Palkkaus on TES:n mukainen.

Kiinnostuitko? Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten lähetäthän hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=497

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n henkilöstökonsultti Akseli Mattila, p. 044 740 4506.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.