(Poistunut julkaisusta)

Elementtityöntekijä, Kannustalo Oy
Go On Seinäjoki/Kannustalo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2018
Etsimme asiakasyrityksellemme Kannustalo Oy:lle reippaita ja vastuullisia elementtityöntekijöitä heidän tehtaalleen Oravaisille!

Kannustalo Oy on vahva, kotimainen perheyritys. Markkinaosuudeltaan olemme Suomen kolmanneksi suurin talotehdas. Kannustalo on tunnettu, hyvämaineinen ja laadukas brändi, jota pidetään asumisen suunnannäyttäjänä. Kokemusta Kotien tekemisestä ja unelmien toteuttamisesta on jo lähes neljä vuosikymmentä. Pitkäjänteinen ja tinkimätön työ on nostanut yrityksen moninkertaiseksi asuntomessuvoittajaksi ja RTS-tutkimusten kestomenestyjäksi. Kannustalo Oy:n tehtaat ovat Kannuksessa ja Oravaisissa.

Työtehtävä painottuu ala- ja yläpohja elementtien valmistukseen. Työ on päivätyötä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat elokuun loppuun asti. Mahdollisuus jatkaa myös vuoden loppuun saakka.

Sinulta odotamme:
- Rakennus-tai puualan koulutusta
- Huolellista ja tarkkaa työnjälkeä
- Tiimihenkeä
- Paineensietokykyä
- Sitoutuneisuutta työsuhteeseen

Etunasi on, jos omaat aiempaa kokemusta elementtien valmistuksesta tai rakennusalan töistä. Hakijoiden käsittely aloitetaan heti, joten laita meille pikaisesti hakemuksesi!

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.