(Poistunut julkaisusta)

Elementtityöntekijä, Kangasala
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 M euroa ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme kahta (2) elementtityöntekijää asiakasyrityksemme betonielementtitehtaalle Kangasalle.

Asiakasyrityksemme on vuosikymmeniä betonielementtejä valmistanut vakavarainen yritys, joka valmistaa monenlaisia rakennuselementtejä, kuten julkisivu-, kuori-, sokkeli-, väliseinä-, pilari-, parveke- ja palkkielementtejä yms.

Työ sisältää monipuolisia työtehtäviä mm. muottityö, raudoitus, betonointi ja muut avustavat työtehtävät.

Etsimämme henkilöt ovat fyysisestä työstä nauttivia reippaita ja omatoimisia tekijöitä. Rakennusalan koulutus ja/tai aikaisempi rakennusalan kokemus katsotaan eduksi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys.

Työaika: ma - pe klo 7 - 15:30.

Työ alkaa pikaisella aikataululla sopivien henkilöiden löydyttyä. Hyville tekijöille pitkä homma tiedossa ja mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. Palkkaus rakennusalan TES mukaan.

Oletko sinä etsimämme elementtityöntekijä? Jätä hakemus.

Lisätiedot tarvittaessa Juuli Friberg 040 5902825