Elementtityöntekijä Heinolaan
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Pidätkö fyysisestä työstä? Onko sinulla kokemusta betoniteollisuudesta tai rakennusalan tehtävistä? Asiakkaamme, Arkta Laatuseinä Oy etsii riveihinsä ELEMENTTITYÖNTEKIJÄ vakituiseen työsuhteeseen Heinolaan. Tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme.

Arkta Laatuseinä Oy on betonielementtitehdas Heinolassa. Heidän päätuotteitaan ovat asuntotuotannon matalan energian ulkoseinäelementit ja väliseinäelementit eri tekniikoilla toteutettuina (parvekkeet, perustukset, teräsbetoniset pilarit, palkit, porraselementit, tukimuurielementit). Tuotteiden korkean laadun takaavat ammattitaitoinen henkilökunta ja Inspectan SFS-sertifiointi. Paras osoitus osaamisesta ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet Etelä-Suomen suurimpien rakennusyhtiöiden kanssa jo vuodesta 1984.

Sinun työtehtäviäsi tulee olemaan elementtituotannon monipuoliset työtehtävät, kuten muottityö, raudoitus, betonointi sekä jälkityöt. Sinulta löytyy työkokemusta rakennus -tai betonipuolen tehtävien parista, ja sinulla on kenties koulutusta alalle. Vaikka sinulta löytyykin jo kokemusta elementtipuolen tehtävistä, niin saat myös hyvän perehdytyksen työhön. Kerrothan osaamisestasi kuitenkin tarkemmin hakemuksessasi!

Sinä teet työsi tarkasti ja huolellisesti, lisäksi olet innostunut oppimaan uusia asioita. Et kaihda fyysistä työtä, vaan otat sen ennemmin hyödyn kannalta. Asenne ratkaisee tässä työssä, joten se sinulla on rautainen! Sinulta löytyy myös voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti kuin mahdollista ja työtä tehdään päivätyönä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus sivuillamme. Lisätietojen tarpeessa voit olla yhteydessä Amikon Tomiin, Tomi Käyhkö, 050 3796545, tomi.kayhko@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot