Elementtityöntekijä betoniteollisuuteen
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Onko sinulle elementtien kanssa työskentely tuttua? Hoidatko työsi vahvalla ammattitaidolla ja haluat työskennellä itsenäisesti? Jos vastasit kyllä, niin tämä paikka voi olla juurikin sinulle. Etsimme asiakkaallemme ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ Turkuun.

Sinun työsi koostuu betonituotteiden valmistuksesta sekä varustelusta. Pääset tekemään työtä itsenäisellä otteella työtehtävien aloituksesta aina työpisteen siivoukseen saakka. Tässä monipuolisessa tehtävässä tarvitset hyvää piirrustusten lukutaitoa, aikaisempaa kokemusta elementtien valmistuksesta tai rakentamisesta sekä reipasta tekevää asennetta. 

Työt sinulla alkavat sopimuksen mukaan. Työllistyt kauttamme aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen, mutta tässä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työhön.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin laita hakemusta tulemaan sivujemme kautta www.amiko.fi. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451843
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku