(Poistunut julkaisusta)

Elementtisuunnittelija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2018

Parmaco on suomalainen yritys, joka lainaa asiakkaiden tarpeiden mukaan suunniteltuja ja rakennettuja koulu-, päiväkoti-, toimisto- ja hoivatiloja yli 50 vuoden kokemuksella. Lisäksi valmistamme ja myymme Master-työmaatiloja. Parmaco-rakennukset sekä Master-työmaatilat valmistamme omissa tehtaissamme Leppävirralla ja Pyhäjoella.
Julkisen sektorin lisäksi asiakkaitamme ovat teollisuuslaitokset, valtionyhtiöt ja liikelaitokset. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli 66 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 190 henkilöä.
Markkina-alueemme ovat Suomi ja Ruotsi.
Tutustu meihin osoitteessa www.parmaco.fi

Haemme Parmaco Production Oy:lle TILAELEMENTTIEN SUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen. Valittu henkilö voi työskennellä Kuopiossa, Leppävirralla, Oulussa tai Pyhäjoella.

Päätehtäväsi koostuu puurakenteisten tilaelementtien elementtisuunnittelusta Vertex BD ohjelmistolla ja päätehtävän ohella avustat tarpeen mukaan myös mm. rakennesuunnittelussa sekä ratkaiset tuotannon puolen tilanteita yhdessä työnjohtajien kanssa. Aikaisempi kokemus Vertexin käytöstä ei tarpeen, sillä koulutamme valitun ohjelman käyttöön
Tehtävänkuva sisältää jatkuvaa yhteistyötä muiden osa-alueiden suunnittelijoiden kanssa, joiden piirustusten pohjalta elementtisuunnitelmia lähdetään tekemään.

Tehtävässä vaaditaan rakennusalan insinöörin tutkintoa, eduksi luetaan työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä.

Suunnittelijan työssäsi olet osa noin 10 hengen tuotannonsuunnittelutiimiä, joka tekee tiiviisti yhteistyötä keskenään sekä myös tuotannon ja muiden toimijoiden kanssa. 
Stressinsietokyky, keskittymiskyky ja kolmiulotteinen hahmottaminen ovat perusedellytyksiä työn hoitamisessa. 
Lisäksi sinun tulee olla pitkäjänteinen ja reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin sekä hallita useita eri kokonaisuuksia työpöydälläsi yhtä aikaa.

Parmacolla saat työhösi vastuuta, merkityksellisyyttä sekä mahdollisuuden kehittyä ja edetä kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä, jossa yhdessä tekeminen on osa arkipäiväistä työkulttuuria.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta, työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. 

Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.