(Poistunut julkaisusta)

Elementtisuunnittelija (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Asiakkaamme on tamperelainen, valtakunnallisesti toimiva rakennesuunnittelun vahva ammattilainen. Yritys tarjoaa palveluaan niin ammattirakentajille kuin yksityisille kotitalouksille. Haemme heille nyt

ELEMENTTISUUNNITTELIJAA.

Työ sisältää elementtisuunnittelua niin uudisrakentamiseen kuin vanhan korjaukseenkin. Oodotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri, teknikko tai rakennusmestari) sekä kykyä itsenäiseen suunnittelutyöhön. Työssä menestyminen edellyttää lvi- ja sähkökuvien ymmärrystä, AutoCad -ohjelman osaamista ja muutenkin ajantasaisia IT-taitoja.

Etsimme nopeaa, tarkkaa ja järjestelmällistä henkilöä, jolla on teknillistä ajattelu- ja hahmotuskykyä. Näet kokonaisuuksia, olet kehityshaluinen ja uskallat tuoda omat näkökulmasi esiin.

Työ on alkuun määräaikainen ja alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Tässä on kuitenkin mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Palkkaus TES:n/sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi osoitteessa www.alenconsulting.fi. Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 myyntikonsultti Pirkka Arolalta, p. 044 740 4504.