(Poistunut julkaisusta)

Elementtisuunnittelija - Pyhäntä, Pälkäne, Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019
LapWall Oy on vuonna 2011 perustettu elementtirakentamiseen erikoistunut yritys, joka on laajan tuotevalikoimansa ja nykyaikaisten tehtaidensa ansiosta kasvanut nopeasti Itämeren alueen johtavaksi puuelementtivalmistajaksi. Ammattimainen myynti ja myyntityökalut, nykyaikainen 3D -suunnittelu ja elementointi, pitkälle automatisoidut tehdastuotannot, tehokas ja nopea asennus, sekä kuivaketjun laadukas hallinta. Näistä aineksista on puuelementoinnin suunnannäyttäjäyritys tehty. Lisätietoja www.lapwall.fi
Etsimmerekrytointiyhteistyössä asiakkaamme LapWall Oy:n kanssaElementtisuunnittelijoita vakituisiin työsuhteisiin. Voit työskennelläjoko yrityksen kotipaikkakunnalla Pyhännällä, järvimaisemien sydämessä Pälkäneellä tai vaihtoehtoisesti pohjoisen toimipisteellä Oulunsalossa.

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässäsaat vastuullesi sekä suunnittelun ohjauksen että elementtisuunnitteluntehtäviä. Vastaat projekteista riippuen vesikattoelementtien tai seinäelementtien suunnittelun ohjaamisesta jasuunnittelusta nykyaikaisilla 3D-ohjelmistoilla. Työssäsi toimit tiiviissäyhteistyössä niin talon sisäisten kuin myös ulkoisten sidosryhmien kanssa. 

Toivomme sinulta

Etsimme Elementtisuunnittelijan tehtävään puurakentamisesta ja projektien hoitamisesta kiinnostunutta suunnittelijaa.Sinulla on jo muutaman vuoden verran kokemusta elementtisuunnittelun tehtävistäjoko työn tai opintoihin liittyvien harjoittelujaksojen merkeissä. Voit siisolla joko alan tuore osaaja tai kokeneempi konkari, tehtäviä on mahdollistapainottaa osaamisesi mukaan. Suunnittelukokemuksen lisäksi omaat tehtävään soveltuvan rakennusalankoulutustaustan (esim. rakennusalan insinööri, AMK/DI) ja työskenteletsujuvasti 3D-suunnitteluohjelmistojen parissa. 

Tarjoamme sinulle

Asiakkaamme LapWallOy tarjoaa sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen vakaasti kasvavan jakehitysorientoituneen yrityksen palveluksessa. Monipuolinentyökokonaisuus, laaja yhteistyökumppaneiden verkosto sekä tehokkaat ja modernitsuunnittelutyökalut luovat loistavat edellytykset kehittää ja kehittyärakentamisen huippuosaajaksi. Työsuhde solmitaan heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä ja tarkka aloitusajankohta on sovittavissa toiveitasi kuunnellen. 

Käy kurkkaamassa tulevien kollegoidesi mietteitä LapWallista työnantajana: https://www.lapwall.fi/kokemuksia/lapwall-tyopaikkana/

Hakeminen

Kiinnostutko?Olisimme innokkaita kuulemaan sinusta mahdollisimman pian lisää! Lähetähakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessakaislanet.eilakaisla.fi  Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tehtävästä tai hakuprosessista, voit olla yhteydessä Eilakaislan henkilöstökonsulttiin Eveliina Peltoniemeen, puh. 030 6090 656 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 8-16.  Ajanjaksolla 20.7-4.8 voit olla yhteydessä Eilakaislan henkilöstökonsulttiin Riina Erkkilään, puh. 030 6090 652 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 8-16.