(Poistunut julkaisusta)

Elementtisuunnittelija, Päijät-Suunnittelu Oy
Päijät-Suunnittelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019
Päijät-Suunnittelu Oy on lahtelainen yksityinen insinööritoimisto, jolla on yli 35 vuoden vahva osaaminen rakennesuunnittelusta. Ydintoimialamme on tuottaa laadukasta rakennesuunnittelua sisältäen niin elementti- kuin konepajasuunnittelun. Teemme suunnittelua sekä uudisrakennus- että saneerauskohteisiin ja toimialueenamme on koko Suomi. Palveluksessamme on 12 henkilöä. Lue lisää yrityksestä osoitteessa www.psuun.fi.

Haemme Päijät-Suunnittelu Oy:lle suorarekrytointina Elementtisuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu teräsbetonielementtien suunnittelu yhteistyössä muun suunnittelutiimin kanssa. Työnkuvaa on mahdollista laajentaa osaamisesi ja ammattitaitosi mukaan myös suurempiin suunnittelukokonaisuuksiin. Työssäsi käytät pääasiassa Autodesk AutoCAD ja Tekla Structures -ohjelmistoja.

Sinulla on muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä, aito kiinnostus alaan sekä mielellään työhön soveltuva koulutus, esim. suunnitteluassistentti, teknikko tai insinööri. Työskentelytyyliltäsi olet oma-aloitteinen ja kykenet huolelliseen työnjälkeen myös hektisessä aikataulussa.

Päijät-Suunnittelu tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen mielenkiintoisten työtehtävien parista. Pääset osaksi sitoutuneeseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöön, jossa työntekijöiden viihtyvyydestä ja hyvinvoinnista pidetään huolta.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Go On Lahden HR- ja rekrytointiasiantuntijat:
Jelena Alkunen, puh. 044 768 0860, jelena.alkunen@go-on.fi