(Poistunut julkaisusta)

Elementtisuunnittelija, Lujabetoni Oy, Hämeenlinna/Järvenpää
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019
Lujabetoni Oy on yli 60-vuotias, johtava betoniteollisuusyritys Suomessa. Palvelemme kestävässä betonirakentamisessa niin ammatti- kuin omakotirakentajiakin. Olemme puhtaasti kotimainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Liikevaihtomme on 156 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee lähes 900 betoniammattilaista. Meillä on 29 elementti-, betonituote- ja valmisbetonitehdasta Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen

ELEMENTTISUUNNITTELIJAA.

Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti Hämeenlinnaan, mutta myös Järvenpää on mahdollinen toimipaikka.

Toimit tehtävässä osana Luja-Superlaatta tiimiä, joka vastaa tuotteen tuotantokuvien tekemisestä. Tehtävä sisältää esim. detaljien tuottamista, laataston suunnittelua, tuotantokuvien valmistusta sekä pätevyydestä riippuen rakennesuunnittelua. Toimit tehtävässä elementtisuunnittelun asiantuntijana yhteistyössä rakennuttajien, suunnittelijoiden, myynnin ja tuotannon kanssa.


Edellytämme sinulta

- Rakennusinsinöörin koulutusta tai muuta tehtävään sopivaa teknistä koulutustaustaa
- Aikaisempi työkokemus elementtisuunnittelusta tai rakennesuunnittelusta katsotaan eduksi
- Sujuvia it-taitoja vähintään toimisto-ohjelmistojen osalta ja hyvää valmiutta omaksua tarvittaessa uusia sovelluksia. Suunnitteluohjelmistojen käyttökokemus katsotaan eduksi (esim. Tekla, Autocad).
- Sujuvaa suomen kielen taitoa
- Työntekijänä odotamme sinulta yhteistyökykyä, täsmällisyyttä, taitoa viedä asioita eteenpäin sekä asiakaspalveluhenkisyyttä.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoisiin työtehtäviin ja vakituiseen työsuhteeseen menestyvässä yrityksessä. Lujabetonin toiminnan keskiössä on asiakasohjautuva kehityshakuisuus ja innovatiivisuus. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja tarjoamme laajat kehittymis- ja uramahdollisuudet.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitä hakemukseesi kattava CV sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä: StaffPoint Oy / Mikko Lepistö, puh. 0207206579.


Lisätietoja

Mikko Lepistö
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 579
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi