(Poistunut julkaisusta)

Elementtisuunnittelija FM-Haus Oy:lle
FM-Haus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Etsimme ELEMENTTISUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen FM-Haus Oy:lle -tutkitusti hyvään työpaikkaan, jolle on myönnetty Great Place To Work -sertifiointi 2019-2020

Haluatko mukaan nuorekkaaseen ja dynaamiseen suunnittelutiimiin, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja päästä osaksi menestyvän yrityksen kasvutarinaa?

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta, sekä kokemusta 3D suunnitteluohjelmiston käytöstä. Kokemus rakennus- ja elementtisuunnittelusta, sekä tietämys puurakentamisesta katsotaan tietenkin eduksesi.

Etsimämme henkilö on tarkka, joustava ja sitoutumiskykyinen tiimipelaaja, jolla on hyvät ongelmanratkaisukyvyt ja jonka työn laadukkuus säilyy kiireenkin keskellä. Ympärilläsi työskentelee tiivis ja monipuolista osaamista omaava tiimi, jonka jäsenenä pääset oppimaan uutta ja kasvattamaan ammattitaitoasi elementtisuunnittelun parissa. Suunnittelutiimissä pääasiallisena työkielenä on englanti.

Suunnittelutiimi työskentelee pääsääntöisesti FM-Haus Oy:n tuotantotilojen yhteydessä Jokioisilla, joka mahdollistaa saumattoman yhteyden suunnittelun ja tuotannon välillä. Työskentelypaikka on kuitenkin myös neuvoteltavissa tapauskohtaisesti tehtävään valittavan henkilön kanssa, työskentelyyn tarvittavat tilat on mahdollista järjestää esim. Helsingistä tai Tampereelta. Tehtävään saa kattavan perehdytyksen, jonka jälkeen myös etätyömahdollisuus on käytettävissäsi. Tehtävä on täysiaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Sopiiko kuvaus sinuun? Jätä hakemuksesi CV:llä ja palkkatoiveella varustettuna alla olevan painikkeen kautta jo tänään, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Huomioithan, ettemme voi valitettavasti vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Kyseessä on Rekrytointi: Barona hoitaa rekrytointiprosessin ja työsopimus kirjoitetaan suoraan FM-Haus Oy:n kanssa.

Yhteydenotot tehtävään liittyen ma-ke klo 8-16