Elementtipesijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Elementtipesijä / Betonityöntekijä

Etsimme asiakasyrityksellemme Alavudelle henkilöä työskentelemään betonielementtien pesun. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä asiakasyrityksen ja Eezy Henkilöstöpalveluiden välillä, mutta yhteydenotot ja hakemukset käsittelevät Eezy Henkilöstöpalvelut työkuormituksen pienentämiseksi.

----------

Mitä etsimme ja odotamme:

Etsimme erinomaisen asenteen työntekoon omaavaa henkilöä. Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään siltanosturin käytön parissa, joten aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä tai valmius opetella sen käyttö, täytyy olla. Työ suoritetaan siten, että joka toinen viikko tehdään töitä maanantaista perjantaihin klo 6-14:30 ja joka toinen viikko tiistaista lauantaihin klo 6-14:30. Tehtäviin perehdytetään paikan päällä asiakasyrityksessä. Työ on aluksi vuoden 2021 loppuun saakka, mutta saattaa olla erinomainen mahdollisuus, että hommat jatkuvat pidempäänkin.

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme työtä hyvämaineisessa asiakasyrityksessä.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan, hyvä kilpailukykyinen palkka.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi oheisesta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hakuaika päättyy 31.10.2021.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Rami Korpi
Yhteyspäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 443 1853
rami.korpi@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot