(Poistunut julkaisusta)

Elementtilajittelija (Sastamala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Toimeksiantajamme on pitkillä perinteillä toimiva metallinkierrätykseen erikoistunut Vammalan Romu Oy. Etsimme heille nyt vahvaa ja työtä pelkäämätöntä tekijää elementtien lajitteluun. Käytännössä kierrätykseen saapuvat elementit lajitellaan niiden kunnon ja ominaisuuksien perusteella 2-3 hengen ryhmässä.

Työ on erittäin fyysistä ja tapahtuu pääsääntöisesti ulkona sääolosuhteista huolimatta. B-ajokortti ja aiempi kokemus fyysisistä töistä katsotaan eduksi.

Työssä aloitetaan viikolla 34 tai 35, ja se kestää vähintään joululle 2018. Työaika on pääsääntöisesti 8-16.30, mutta saattaa vaihdella sovitun mukaan. Mikäli työt sujuvat ja tekijä on valmis sitoutumaan, on mahdollisuus myös saada koulutus muuhun lajitteluun liittyen ja jatkaa töitä vakituisestikin.

Oletko etsimmämme henkilö, joka ei säikähdä ruumiillista työtä? Täytä hakemus heti alla olevan linkin kautta. Voit myös soittaa ja kertoa itsestäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, rekrytointikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.