(Poistunut julkaisusta)

Elementtikuljettaja, Kuljetusliike Jaakko Pohjola Oy (Kankaanpää)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Kuljetusliike Jaakko Pohjola Oy on hoitanut kuljetuksia vuodesta 1967. Nykyisin heitä työllistävät eniten kotimaan rakennustarvikekuljetukset ja sopimusliikenne. Monipuolinen kalusto ja joustava palvelu takaavat sen, että haastavimmatkin kuljetukset onnistuvat.
 
 Jaakko Pohjola Oy nimen takaa löytyy perheyhtiö. Se vastaa omalla nimellään kaikesta tekemisestään. Kuljetusliike Jaakko Pohjola Oy haluaa tarjota asiakkailleen parhaan mahdollisen kuljetuspalvelun ja henkilöstölleen pitkäaikaisen ja turvallisen työsuhteen.

Etsimme heille nyt Kankaanpäähän

ELEMENTTIKULJETTAJAA

ajamaan täysperävaunuyhdistelmällä betonielementtejä.

Etsimämme henkilö on täsmällinen, luotettava ja kykenee työskentelemään itsenäisesti. Lisäksi hakijalta vaaditaan BECE-ajokorttia sekä voimassaolevia työturva-, tieturva1-, digipiirturi- ja ammattipätevyyskortteja. Aikaisempi kokemus betonielementtien ajosta on hakijalle eduksi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, palkkaus TES:n mukaan. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkaa asiakkaan kirjoilla vakituisessa työsuhteessa.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laita hakemuksesi tulemaan alla olevan linkin kautta. Lisätietoja saat soittamalla HR-koordinaattori Tiia Hietikolle arkisin klo 8-16, p. 044 740 4500.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.