(Poistunut julkaisusta)

Elementtiasentaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Haemme asiakkaallemme Jyväskylän seudulle ELEMENTTIASENTAJAA.

Tehtävään kuuluu betonielementtien asennusta rakennustyömaalla. Tehtäviisi voi kuulua esim. seinä-, pilari-, palkki-, välipohja- ja kattoelementtien asennusta uudiskohteisiin. Työhön saattaa kuulua myös raudoitusta ja muottien tekoa, joten kokemus niistäkään ei ole pahitteeksi.

Toivomme että sinulla on aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta ja osaat käsitellä turvallisesti elementtejä niiden asennuksessa, siirroissa sekä nostoissa.
Etunasi on kuvienlukutaito ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Tärkeää on myös riittävä suomen kielen taito, jotta työskentely työmailla sujuu turvallisesti. Työturvallisuuskortti on edellytys työskentelyyn. Työskentelytavassasi arvostamme erityisesti reipasta ja itsenäistä otetta!

Katsomme eduksi myös aikaisemman työkokemuksen peltitöistä, eristystöistä, hitsauksista ja julkisivupaneelien asennuksesta. Koulutus esimerkiksi peltisepäksi tai talonrakentajaksi on hyvä pohja työlle.

Tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet, säännöllisen palkanmaksun ja monipuolisia töitä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Miikka Hintikka 050-4444426 Hae paikkaa nettisivujemme sihti.fi kautta pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.