(Poistunut julkaisusta)

Elementtiasentaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme elementtiasentajia kivirakentamisen pariin PK-seudulle!

Tehtävän kuvaus

Elementtiasentajana pääset työskentelemään tiiviinä osana tiiminä, mutta itsenäisesti. Tulevaisuudessa pääset haastamaan ja kehittämään osaamistasi oman kiinnostuksesi mukaan. Kohteet ovat uudiskohteita.

Työntekijän profiili

Etsimämme henkilö on motivoitunut rakennusalan tuleva ammattilainen. Sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta rakennusalalta ja olet valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi. Tämä tehtävä vaatii sinulta vastuuntuntoisuutta ja omatoimisuutta, sekä kykyä hallita ja suunnitella omaa työtä. Toimit erinomaisesti ryhmässä ja eri sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työn ja pitkäaikaisen työsuhteen arvostetun kotimaisen rakennusalan yrityksen palveluksessa. Tiimi on motivoitunut ja tukee sinua työurallasi. Olisitko valmis kasvattamaan kannuksiasi tässä huippuporukassa?

Uniflex vastaa hakuprosessista. Ota meihin yhteyttä arkisin klo 9-15 puh. 040 689 3200. Tehtävää pääset hakemaan oheisesta linkistä.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi