Elementtiasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2020

Etsimme asiakasyrityksillemme elementtiasentajia pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan työmaille. Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset betonielementtien asennukset osana asennusryhmää. Lisäksi työhön voi osaamisesi mukaan kuulua esimerkiksi muottien tekoa ja raudoituksia. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Etsimme rautaista ammattilaista, jolla on vankka kokemus elementtiasennuksista ja osaa käsitellä elementtejä turvallisesti niin siirroissa, nostoissa kuin asennuksissakin. Työtä tehdään tiiviisti muiden kanssa, joten etsimämme henkilö on tiimipelaaja, joka kykenee kuitenkin myös itsenäiseen työhön. Toivomme reipasta ja huolellista työotetta sekä joustavaa ja positiviista asennetta työtä kohtaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ on ajoittain raskasta. Toivomme hakijalta osaamista työpiirustusten lukemiseen. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, täysi-ikäisyyttä sekä vähintään hyvää suullista suomen kielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus on iso plussa, sillä työkohteita voi olla ympäri pääkaupunkiseutua ja Uuttamaata. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävät sekä työkohteet, palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä välittävän HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Lisäksi työntekijämme saavat meiltä mukavat ja laadukkaat työvarusteet. Nohevalla työntekijällä on tässä erinomainen mahdollisuus työllistyä pitkäksi aikaa. 

Hakuprosessi:
Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti työkokemuksestasi sekä osaamisestasi. Työt alkavat työmaiden aikataulujen mukaan kesän aikana. 

Lisätietoja tehtävästä:
Nenna Rissanen, HR-koordinaattori
nenna.rissanen@workpower.fi


Avainsanat: rakennusala, elementtiasentaja, elementtiasennus, rakennusmies, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1361258
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa