(Poistunut julkaisusta)

Elementtiasentaja
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Värväämme töihin itsenäiseen työhön kykenevän elementtiasentajan. Työmaa on sairaala-alueella. Olet etsimämme henkilö, jos luet kuvia sujuvasti ja sinulla on hitsaus, nostot jne. hallussa.

Tule käymään toimistollamme kahvilla. Kerromme sinulle lisää työtehtävästä. Pääset samalla tutustumaan Värväämöön paremmin ja kuulet tarjoamistamme henkilöstöeduista. 

TYÖTEHTÄVÄ: Elementtiasentaja

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulu

TYÖN KESTO: Aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä. Ammattilaiselle töitä on tarjolla pidemmäksi aikaa. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään. 

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Kokemusta ja näyttöjä vastaavasta työstä
-Työturvallisuuskortti
-Hyvää kuntoa
-Positiivista asennetta

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999 tai johanna@varvaamo.fi
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.