(Poistunut julkaisusta)

Elementtiasentaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Etsimme nyt asiakkaallemme Potius Oy:lle elementtiasentajia kivirakentamisen pariin!

Toimeksiantajayritys

Potius Oy on kivirakentamisen ammattimaiseen suunnitteluun ja rakentamiseen erikoistunut yritys. Potius arvostaa kaikessa rakentamisessa Kauneutta ja Kestävyyttä. Yritys tunnetaan toteutuneiden kohteiden lisäksi asiakaslähtöisestä asenteesta ja tämä asenne ajaa jokaisen työntekijämme antamaan kaikkensa asiakaslupauksen täyttämiseksi.

Tehtävän kuvaus

Kirvesmiehenä pääset työskentelemään tiiviinä osana tiiminä, mutta itsenäisesti. Tulevaisuudessa pääset haastamaan ja kehittämään osaamistasi oman kiinnostuksesi mukaan. Kohteet ovat uudiskohteita.

Työntekijän profiili

Etsimämme henkilö on motivoitunut rakennusalan tuleva ammattilainen. Sinulla tulisi olla aikaisempaa kokemusta rakennusalalta ja olet valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi. Tämä tehtävä vaatii sinulta vastuuntuntoisuutta ja omatoimisuutta, sekä kykyä halita ja suunnitella omaa työtä. Toimit erinomaisesti ryhmässä ja eri sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työn ja pitkäaikaisen työsuhteen arvostetun kotimaisen rakennusalan yrityksen palveluksessa. Tiimi on motivoitunut ja tukee sinua työurallasi. Olisitko valmis kasvattamaan kannuksiasi tässä huippuporukassa?

Uniflex vastaa koko rekrytointiprosessista. Ota meihin yhteyttä arkisin klo 9-15 puh. 040 689 3200. Tehtävää pääset hakemaan oheisesta linkistä.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.