(Poistunut julkaisusta)

Elementtiasentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.7.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakasyrityksellemme elementtiasentajia.

Asiakasyrityksemme valmistaa elementtejä sekä tekee elementtiasennuksia mm. kauppakeskuksiin ja halleihin Pirkanmaan alueella. Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn aikana.

Työ edellyttää aikaisempaa kokemusta elementtiasennustyöstä ja voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Työmaita on tällä hetkellä useampi ja hallilla riittää työtä tuotannossa, joten töiden jatko on hyvin todennäköistä.

Me WorkPowerilla tarjoamme työntekijöillemme asianmukaisen palkan sekä mahdollisuuden myös edetä työtehtävissä. Mikäli kiinnostuit elementtiasennustöistä voit olla yhteydessä suoraan Juuliin p. 040 5902825 tai tulla poikkeamaan spontaanisti toimistollamme. Työaika ma -pe klo 7 – 15:30.

Haluamme palvella sinua 100% ja mikäli meillä ei ole juuri nyt avoinna sinulle sopivaa työtehtävää poikkea toimistolle kahville ja tule kertomaan meille osaamisestasi!

Lisätietoja tarvittaessa: Juuli Friberg p. 040 590 2825