(Poistunut julkaisusta)

Elementti- ja rakennesuunnittelija, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019
Asiakasyrityksemme VaBe Suunnittelu Oy etsii motivoitunutta elementti- ja rakennesuunnittelijaa elementtisuunnitteluprojekteihin. Jos sinulla on perusymmärrys Teklasta ja halu tehdä luovaa työtä, saatat olla etsimämme henkilö. Oikea asenne työhön on yhtä tärkeää kuin aiempi työkokemus, joten voit olla myös loppuvaiheen opiskelija!
KUVAUS
Elementtisuunnittelijana osallistut elementtisuunnitteluprojekteihin. Myöhemmin sinulla on myös mahdollisuus laajentaa taitojasi ja työskennellä rakennesuunnittelun parissa. Tulet saamaan hyvän perehdytyksen ja tuen työhön. Kun hallitset työtehtäväsi, sinulla on mahdollisuus työskentelyyn kotona tai muissa UMA-työtilojen toimipisteissä (Esplanadi, Keilaniemi...).

Tarjoamme


* Mahdollisuus kehittää taitojasi start-up-ympäristössä
* Monipuolisia työtehtäviä elementti- ja rakennesuunnittelun parissa
* Kattavan perehdytyksen ja joustavan työympäristön


Academic Workin konsulttina sinulle tarjotaan loistava tilaisuus kasvaa ammattilaisena, laajentaa verkkoasi ja luoda arvokkaita yhteyksiä tulevaisuuteen.
TYÖNKUVA

* Elementti- ja rakennesuunnittelu

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Osaamista Tekla Structuresista
* Tehtävään soveltuva koulutustausta
* Sujuva suomen tai englannin kielen taito


Eduksi katsotaan, jos sinulla on osaamista AutoCADista.

Etsimämme henkilö on:


* Ratkaisukeskeinen
* Oppimishaluinen
* Itsenäinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Elokuussa tai sopimuksen mukaan
* Kesto: 12 kk, mahdollisuus keskustella jatkosta
* Sijainti: Helsinki, Kalasatama
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä VaBe Suunnittelu Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
VaBe Suunnittelu Oy VaBe Suunnittelu Oy suunnittelee asuinrakennuksia Helsingissä ja Pirkanmaalla. Yhtiö perustettiin, jotta urakoitsijat voivat tilata valmistuksen ja elementtien suunnittelun samasta paikasta. Lue lisää täältä!