Elektroniikkatyöntekijöitä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2021

HAEMME ELEKTRONIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ HAUKIPUTAALLE!

Etsimme teknologiateollisuuden alalla toimivalle asiakkaallemme elektroniikkatyöntekijöitä valmistamaan ja kasaamaan huippubrändin tuotetta! Arvostamme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta tuotannon työtehtävistä erityisesti elektroniikkapuolelta, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä sinut koulutetaan tehtäviin. Mikäli omaat hyvän näkökyvyn, sorminäppäryyttä ja kyvyn tehdä tarkkaa työtä, voit olla etsimämme henkilö! Toivomme sinulta lisäksi oma-aloitteellista ja reipasta työotetta sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Työt alkavat heinäkuun aikana, sopimuksen mukaan ja töiden arvioitu kesto on alkuvuoteen 2022 saakka. Työtä tehdään kolmessa vuorossa. Palkkaus TES:in mukaan. 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 4.7.2021 klo 23:59. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä Siniin p. 040 307 5304 tai Lauraan p. 040 079 6860. Tavoitat meidät parhaiten arkisin klo 9-11.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot