(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikkatyöntekijöitä Stera Technologiesille
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018Työn kuvaus:
  Stera Technologies on mekaniikan ja elektroniikan sopimusvalmistukseen erikoistunut globaalisti toimiva konserni, joka muodostettiin lokakuussa 2007, kun pitkään alalla toimineet Levyosa Oy, Elektromet Yhtiöt Oy, Hihra Oy, Aumec Systems Oy ja Beertekno Oy yhdistyivät. Steran palveluksessa työskentelee tällä hetkellä n. 800 henkilöä. Tehtaat sijaitsevat Turussa, Kaarinassa, Paimiossa, Tammelassa, Kaavilla, Viron Allikassa ja Sauessa sekä Intian Chennaissa. Vuosikymmenien kokemuksen, mekaniikka- ja elektroniikkatuotannon osaamisen sekä uudenaikaisen konekannan ansiosta Stera on asiakkailleen laadukas ja kilpailukykyinen kumppani. Lisätietoja  www.stera.com/fi
 
Etsimme asiakkaallemme Stera Technologiesille pikaisesti ELEKTRONIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ tuotantotehtäviin päivävuoroon. Työt alkavat mahdollisimman pian.
 
Työ on pääasiassa valaisinten ja sähkömekaanisten kokoonpanojen kokoonpanotyötä. Tehtävä edellyttää hyvää peruskuntoa, sillä kyseessä on seisomatyö.
 
Odotamme sinulta aiempaa kokemusta elektroniikkakokoonpanosta, sorminäppäryyttä sekä reipasta asennetta ja motivaatiota työntekoon. Sähköasentajan koulutuksesta on hyötyä, mutta se ei ole välttämättömyys. Aiempi kokemus smd-ladontakoneen operoinnista on eduksi, samoin käsinjuotostaito. Henkilönä olet työhön tarttuva, vastuuntuntoinen ja ahkera.
 
Tehtävä täytetään ja työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi heti! Työpaikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Turun Itäharjulla ja työn kesto on arviolta n. 3 kk. Stera on savuton työpaikka.

Asiakkaan tehtävänimike:  Elektroniikkatyöntekijä


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Ella Faltersack, 0407609089


Toimipaikka:  Turku