(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikkatyöntekijöitä Oulun alueelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Haemme elektroniikka-alalla toimiville asiakkaillemme työntekijöitä tuotannon eri työtehtäviin.

 

Haemme työntekijöitä SMD:lle, yksikköalueelle sekä logistiikkatiimiin. Työ on pääsääntöisesti 3-vuorotyötä ja työkeikkojen pituus on riippuvainen asiakastilauksista. Haemme pääsääntöisesti työntekijöitä pitempiaikaisiin työsuhteisiin, mutta myös kesätyöt voivat olla mahdollisia. Työpaikat sijaitsevat Oulussa, Haukiputaalla sekä Oulun eteläpuolella.

 

Toivomme sinulta alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta elektroniikkateollisuudesta, juotostaito on plussaa. Tärkeintä kuitenkin on motivaatio työskennellä alalla ja halu oppia alalta lisää. Kyky työskennellä hektisessä ympäristössä sekä sorminäppäryys ja huolellisuus ovat ehdottomia edellytyksiä työn hyvin suorittamiselle. Työ vaatii myös rutiininsietokykyä sekä kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin. Persoonana olet oma-aloitteinen, sosiaalinen, motivoitunut oppimaan uutta ja haluat tehdä työsi hyvin.

 

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus ja CV sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 07.04.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Annukka Sulonen arkisin nro 040-687 2632 tai annukka.sulonen@adecco.fi