(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikkatyöntekijöitä Enicsille
ENICS FINLAND OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019
ENICS FINLAND OY
Enics on yksi maailman suurimmista teollisuuselektroniikkaan keskittyneistä elektroniikan valmistuspalveluyrityksistä. Palvelumme käsittää suunnittelun tukemisen, tuotannollistamisen, valmistuksen, materiaalihallinnan ja logistiikan sekä varaosapalvelut. Enicsillä on tehtaita Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Sveitsissä, Slovakiassa ja Kiinassa. Lohjan tehtaalla Gunnarlankadulla työskentelee lähes 260 elektroniikan eri alojen ammattilaista.
www.enics.com
Toimenkuva
Enicsillä on kiiretta ja etsimme sinne elektroniikkatyöntekijöitä käsinladontaan. Työtä tehdään pääsääntöisesti 2-vuorotyönä arkisin. Työtä on tarjolla heti jatkuen pitkään keväälle ja hyvillä tekijöillä on mahdollisuus vakinaistua.
Odotamme sinulta
Käsinladonta edellyttää pitkäjänteisyyttä, sorminäppäryyttä, nopeutta ja tarkkuutta. Mikäli sinulla on muutakin osaamista elektroniikka-alalta, Enics voi mahdollisesti tarjota sinulle monipuolisempiakin työtehtäviä.
Koulutus ja työkokemus
Koulutusta tärkeämpi tekijä on työhön sopiva henkilö, joka haluaa tehdä hommat hyvin ja on nopea oppimaan. Toki elektroniikka-alan aiempi työkokemus/koulutus ei ole haitaksi.
Muut tiedot
Tarve on akuutti, joten hae heti oheisen linkin kautta ja täytä profiilisi mahdollisimman hyvin, niin homma nopeutuu. Lisätietoja voit kysellä toimistostamme arkisin klo 8-10 välillä. Täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

#contactforum
Kesto
3-6 kk, mahd. vakituinen
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402 (ark. klo 8-10)
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.01.2019 mennessä.