Elektroniikkatyöntekijä, Sirico Electronics
Go On Ylivieska

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Asiakkaamme Sirico Electronics on kotimainen luotettava elektroniikan ja sähkömekaniikan kilpailukykyinen sopimusvalmistaja yli 20 vuoden kokemuksella. Tehtaita on Pietarsaaressa ja Kempeleessä. Sirico Electronicsin tuotannonkehityksessä tehdään asiakkaiden kanssa yhteistyötä proto-, pilotti- ja sarjatuotannossa. 

Etsimme rekrytointitoimeksiantona ELEKTRONIIKKATYÖNTEKIJÄÄ Pietarsaareen vakituiseen työsuhteeseen.

Elektroniikkatyöntekijänä tehtäviisi kuuluu erilaiset piirikorttien kokoonpanoon liittyvät työtehtävät, kuten komponenttien keräys ja esikäsittely, komponenttien asennus piirikorteille, juotostyöt, piirikorttien sähköinen testaus sekä pakkaus.

Työtehtävässä onnistuminen vaatii kädentaitoja, huolellista ja vastuullista asennetta sekä tarkkaavaisuutta ja kykyä keskittyä tekemään toistotyötä. Vaihtelua työhön tuovat pienet tuotantosarjat sekä kymmenet erilaiset tuotteet. Elektroniikkatyötekijän työ on 3-vuorotyötä.

Alan koulutus sekä mahdollinen aiempi työkokemus alalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan tehtaalla, osaamistasi vastaavan palkan/ tes sekä mukavan työympäristön ja työkavereiden tuen. Työhön saat kattavan perehdytyksen. Työt alkavat sopimuksen mukaan tai heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja saat Sirico Electronics Oy/ Annette Granbäck 06 781 3354 ruotsiksi ja suomeksi ja Mika Sarkkinen 040 580 8427 suomeksi.

Jos kiinnostuit ja edellä mainittu kuvasi juuri Sinua, niin laita hakemuksesi tulemaan www.go-on.fiHakemuksien käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten kannattaa toimia heti.

Rekrytointia hoitaa Go Onilta Sanna Laitala 0400 385 010, sanna.laitala@go-on.fi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528886
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.12.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pietarsaari