(Poistunut julkaisusta)

ELEKTRONIIKKATYÖNTEKIJÄ, Kokkola
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

 

Haemme nyt asiakkaallemme Kokkolaan

ELEKTRONIIKKATYÖNTEKIJÄÄ

Kokoaikaiseen, määräaikaiseen tehtävään

Olet koulutukseltasi mieluiten elektroniikka- tai sähkö-/automaatioasentaja. Tehtäviisi kuuluu erilaiset tehtävät elektroniikan parissa kuten ohjelmointi, testaaminen, juottaminen ja muu mekaaninen työstö. Työ vaatii sorminäppäryyttä ja kykyä nähdä vastaantulevissa haasteissa kehittämismahdollisuuksia. Kokemus elektroniikan tai muun rakentelun parista joko työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta katsotaan eduksi. On jopa mahdollista, että olet kokemuksen kautta pätevöitynyt elektroniikkanikkari.

Arvostamme työssä huolellisuutta ja tarkkuutta, mutta edellytämme huumorintajuista suhtautumista tiiviiseen tiimityöhön. Pärjäät työssä suomen ja englannin kielellä.

Hae tehtävää mahdollisimman pian sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi välittömästi www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Emme valitettavasti pysty vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Lisätietoja tehtävästä arkisin antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti Kirsi Palomäki 044 335 7576