(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikkatyöntekijä / Juottaja, Kempele
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019Työn kuvaus:
  Haemme Kempeleessä sijaitsevalle asiakasyrityksellemme
ELEKTRONIIKKATYÖNTEKIJÄÄ
 
monipuolisiin elektroniikan juotos- sekä tuotantotehtäviin. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja hyvälle tekijälle tarjolla on vakituinen työpaikka.
 
Mitä olemme hakemassa?
Sinulla on jo jonkin verran kokemusta elektroniikan tuotannon töistä ja varsinkin juotostaidot ovat erinomaiset tai pienellä kertauksella erinomaiseksi hiottavat.  Monipuolisuudesta on tässä työssä etua ja arvostamme, mikäli sinulla löytyy lisäksi osaamista jostakin alla olevista osa-alueista
 
- Elektroniikan kokoonpano
- Piirilevyjen visuaalinen tarkistus
 
Odotamme henkilöltä vakaata kättä, hyvää näkökykyä, sorminäppäryyttä, oma-aloitteisuutta sekä halua kehittyä työssään. Onhan sinulla lisäksi nuhteeton tausta.
 
Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä elektroniikan tuotannon parissa, täydet työtunnit sekä kilpailukykyisen palkkauksen.
 
Mikäli olet valmis ottamaan vastaan uusia haasteita, laita hakemuksesi Adeccon nettisivujen kautta viimeistään 27.01.2019. Jos tunnistat itsesi haetuista kriteereistä, laitathan hakemuksesi pian sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja valinta tehdään sopivan hakija löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 0406493121. 

Asiakkaan tehtävänimike:  Elektroniikkatyöntekijä / Juottaja


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sanna Räisänen, 0406493121


Toimipaikka:  Oulu