(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikkatestaaja, Hyvinkää
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019
Etsimme elektroniikkalaboratorioon henkilöä tukemaan asiakastamme elektroniikan testauslaitteiden kehityksessä sekä laitetietokantatehtävissä. Jos sinulla on elektroniikan ja ohjelmoinnin osaamista sekä laboratoriokokemusta, tässä on erinomainen mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi!
KUVAUS
Tässä tehtävässä olet osa piirilevyjen testauslaitteistoa suunnittelevaa ja kehittävää tiimiä. Työssä yhdistyvät ohjelmistot, laitteistot ja mekaniikka. Rooli ja tehtävät kehittyvät mukanasi ja teknistä osaamista tärkeämpää on oma-aloitteinen, utelias ja ratkaisukeskeinen asenne työntehtäviin! Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden työskennellä alan asiantuntijoiden rinnalla ja kerryttää kokonaisvaltaista osaamista!

Tarjoamme


* Loistavan työkokemuksen innovatiivisessa globaalissa yrityksessä
* Yhdessä tekemiseen ja työntekijöiden kehittämiseen uskovan yrityskulttuurin


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Testausasemien verifiointi ja testaussuunnittelu
* Tuotannon testauslaitteiden toimitus ja purkaminen
* Laitetietokannan ylläpitotehtävät
* Laboratorion standardien mukaisten vaatimuksien toteutumisesta huolehtiminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Sähkötekniikan tai elektroniikan ammattikoulu tai ammattikorkeakoulu koulutustausta
* Piirilevyjen laitteisto- ja rakenneymmärrystä
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Ymmärrystä NI LabView ja/tai TestStand


Etsimämme henkilö on:


* Proaktiivinen
* Huolellinen
* Ratkaisukeskeinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: 30.6.2020 asti
* Sijainti: Hyvinkää


Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakkaamme on kansainvälisesti toimiva suomalainen teollisuusyritys ja toimialansa johtavia yrityksiä maailmanlaajuisesti. He tarjoavat kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkailleen aina tuotannosta huolto- ja modernisointipalveluihin asti. Yrityksessä uskotaan yhdessä tekemisen kulttuuriin ja työntekijöitä tuetaan vahvasti urakehityksessä.