(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikkateollisuuteen työntekijöitä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2020

Haemme elektroniikkateollisuudessa toimivalla, kansainväliselle asiakkaallemme SMD-operaattoreita, kokoojia ja testaajia.

Vaatimuksena on aiempi kokemus vastaavista tehtävistä tai alan koulutus. Alaan liittyvä harrastuneisuus katsotaan myös eduksi. Työssä vaaditaan sähkö-, automaatio tai elektroniikka-alan perustutkintoa tai vastaavia taitoja.

Tärkeitä ominaisuuksia hakemissamme henkilöissä ovat halu oppia uutta ja kehittyä työssäsi sekä hyvät tiimityöskentelytaidot. Tehtävä vaatii myös tarkkuutta, huolellisuutta, sorminäppäryyttä, nopeutta ja kykyä sopeutua samanlaisina toistuviin työvaiheisiin.

Työ on keskeytyvää 3-vuorotyötä, joten viikonloput ovat vapaita. Työ kestää alustavasti kaksi kuukautta, mutta jatkokin on mahdollinen. Jos olet etsimämme motivoitunut uusia haasteita kaipaava henkilö, niin toimi nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuaikana. Työhakemuksesi ja ansioluettelosi voit jättää sivujemme www.adecco.fi kautta 7.2.2021 mennessä. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Annukka Sulonen, annukka.sulonen@adecco.fi, puh. 040 687 2632.