(Poistunut julkaisusta)

ELEKTRONIIKKASUUNNITTELIJOITA
Teknoware

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Haemme elektroniikkasuunnittelijoita Lahteen! Teknoware on kansainvälinen toimija, joka suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia valaistusratkaisuja julkisen liikenteen ajoneuvoihin sekä turvavalaistusjärjestelmiä kiinteistöihin ja huippuristeilijöihin. Pääset alusta asti mukaan tuotekehitysprosessin kaikkiin vaiheisiin, tuotteen määrittelystä aina tuotannollistamiseen ja tuotteen lanseeraamiseen saakka. Saat haastaa itseäsi luomalla uusia ajoneuvoavalaistustuotteita tai kehittämällä älykkäitä turvavalaistusratkaisuja kansainvälisille markkinoille. Jos sinulla on jo kokemusta elektroniikkalaitteiden ja teholähteiden suunnittelusta, paikka voi olla sinun. Tule mukaan hyvään porukkaan!

Mitä Teknoware sinulle tarjoaa

Vakituisen työsuhteen ajoneuvovalaistus- tai turvavalaistusliiketoiminnan tuotekehityksessä. Kehittyvän ja eloisan työympäristön kansainvälisessä yrityksessä, jossa työsi tukena on oman esimiehesi ja tiimin lisäksi koko organisaatio. Työssäsi suunnittelet ajoneuvo -tai turvavalaistustuotteiden elektroniikkaa ja pääset aktiivisesti vaikuttamaan tuotteissa käytettäviin komponentteihin ja teknisiin ratkaisuihin. Tekninen osaaminen ja ongelmanratkaisukyky takaavat, että menestyt työssäsi. Omat urakehitysmahdollisuutesi määrität sinä! Me tarjoamme siihen puitteet ja tuemme sinua pääsemään tavoitteisiisi. Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja laboratoriotilat, PADS-suunnitteluohjelmisto sekä EMC-mittaushuone.

 Kuka sinä olet?

  • Sinulla on jo kokemusta elektroniikkasuunnittelijan työstä tai olet opintojesi loppusuoralla. Tärkeintä on se, että olet innostunut ja sinulla on hyvä asenne.
  • Tunnet peruskytkennät ja hallitset suunnitteluohjelmiston, esimerkiksi PADS:in käytön.
  • Olet kiinnostunut teholähteiden, sulautettujen järjestelmien tai LED-korttien suunnittelusta ja haluat edelleen kehittyä valitsemillasi alueilla.
  • Kykenet itsenäiseen työskentelyyn osana tuotekehitystiimiä.
  • Sinulla on työhön sopiva koulutus tai vastaava osaaminen.
  • Voit olla myös laajan kokemuksen omaava ammattilainen, sillä tarjoamme sinulle mielenkiintoisia projekteja osaamisesi mukaan.

Teknowarella on innostava ja dynaaminen ilmapiiri sekä vahva yhteishenki. Sinulla on myös mahdollisuus kehittää itseäsi ja vaikuttaa oman toimenkuvasi sisältöön.

Lisätietoja tehtävästä antaa SAM International/ Senior Consultant Antti Makkonen, 0400-791689

Hae tehtävään jättämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 8.8.2019 mennessä osoitteessa:

https://sam-int.com/fi/avoimet-tehtaevaet/position/?p=34469

Huomioithan, että EU-tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti emme vastaanota sähköpostitse ansioluetteloita/hakemuksia.