(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikkasuunnittelija
Patria

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020
Patria
Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

 

Haemme Tampereen toimipisteeseemme

ELEKTRONIIKKASUUNNITTELIJAA 

vedenalaisten valvontajärjestelmien suunnittelu-, tutkimus- ja kehitystehtäviin. 

Elektroniikkasuunnittelijana suunnittelet pääasiassa erilaisia pienitehoisia ja vähävirtaisia ratkaisuja useampiin merellisiin järjestelmiin. Lisäksi vastaat dokumentaation tuottamisesta sekä kehitys- että testausvaiheessa. Työskentelet läheisessä yhteistyössä ohjelmistosuunnittelijoiden ja DSP-suunnittelijoiden kanssa ja osallistut tiimin kanssa piirien ja järjestelmien testaamiseen niin laboratoriossa kuin kenttäolosuhteissakin.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla vähintään muutaman vuoden kokemus elektroniikkasuunnittelusta. Diplomi-insinöörin tutkinto katsotaan eduksi, mutta koulutustausta ei ole niin tärkeä, jos sinulla on hyvää työkokemusta alalta. Eduksi katsotaan myös, jos olet työskennellyt aiemmin erilaisten mittaus- ja ohjausjärjestelmien parissa ja ymmärrät mittaustekniikkaa, sensoritekniikkaa sekä  analogista signaalinkäsittelyä. Vaikka tehtävä painottuukin suunnitteluun, toivomme, että myös juotin ja oskilloskooppi pysyvät käsissäsi. Tarvitset tehtävässä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä kirjallisesti että suullisesti. 

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä projektien kaikista vaiheista erityislaatuisessa toimintaympäristössä. Kyseessä on Patrian oma tuote, jonka kehitys tapahtuu kokonaisuudessaan talon sisällä. Pääset siis osallistumaan koko järjestelmän suunnittelu- ja testaustoimintaan. Saat hyödyntää osaamistasi ja oppia uutta mielenkiintoisten teknologioiden parissa kokeneiden ammattilaistemme ja osaavien esimiestemme tuella. Haluamme, että viihdyt työssäsi!

 

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 

 

Toivottavasti saimme sinut kiinnostumaan. Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.patriagroup.com/fi/toissa-patriassa/avoimet-tyopaikat  mahdollisimman nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, mutta viimeistään 25.10.2020 mennessä. 

Tarkentaviin kysymyksiin vastaa Eezy Personnelin henkilöhakukonsultti Ulla Kauppi, ulla.kauppi@eezy.fi tai 050 466 1062.

 

Hae tehtävään tästä


Sijainti: Hatanpään valtatie 30, Tampere