Elektroniikkasuunnittelija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Finland Lightning Savled Oy on kotimainen, vuonna 1986 perustettu led-teknologiaan ja -valaistukseen erikoistunut yritys. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa ja niiden käyttökohteita ovat mm. sillat ja muu arkkitehtuuri, marina ja rautatiet sekä prosessiteollisuus. http://savled.com/

Haemme yrityksen tuotekehitystiimiin elektroniikkasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi tulet työskentelemään osana tuotekehitystiimiä LED-valaisinjärjestelmien ja elektroniikkasuunnittelun parissa. Suunnittelemiasi tuotteita käytetään vaativissa käyttöympäristöissä ja teollisuuden erilaisissa sovelluksissa.
Tehtäviisi kuuluvat piirilevy- ja piirikorttien suunnittelu, simulointi ja tuotekehitystestaus.
Toimit vuositasolla kymmenissä projekteissa ja teet yhteistyötä yrityksen muiden omien suunnittelijoiden kanssa Suomessa.

Työhön hyvät lähtökohdat antaa soveltuva DI- tai insinöörikoulutus, esimerkiksi sähkötekniikan tai elektroniikan alalta. Toivomme myös aiempaa työkokemusta elektroniikkasuunnittelusta, ohjelmoinnista (C-kieli) ja/tai tuotekehityksestä.

Eduksi hakijalle luetaan hakkuritekniikan ja EMC – suunnittelun hallinta, kokemus EDWinXP -suunnittelujärjestelmän käytöstä ja mekaniikkasuunnitteluohjelmiston Autodesk AutoCAD LT hallinta ja kokemus Fusion 360 3D-ohjelmiston käytöstä.

Teknisen osaamisen lisäksi työtehtävän hallitseminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä motivoituneisuutta uuden oppimiseen, oman tiedon/taidon jakamiseen muille tiimin jäsenille sekä vahvaa englannin kielen osaamista.

Tarjolla on vakituinen ja pitkäkestoinen työsuhde mielenkiintoisten tehtävien parissa työyhteisössä, jossa pääset vaikuttamaan sekä myös kehittymään aktiivisesti omassa työssäsi.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään ja työt alkavat sovitusti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1373725
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Savonlinna