(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikkasuunnittelija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Savled Oy on kotimainen, vuonna 1986 perustettu led-teknologiaan ja -valaistukseen erikoistunut yritys. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa ja niiden käyttökohteita ovat mm. sillat ja muu arkkitehtuuri, marina ja rautatiet sekä prosessiteollisuus.

Haemme Savled Oy:n tuotekehitystiimiin elektroniikkasuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi tulet työskentelemään osana tuotekehitystiimiä LED-valaisinjärjestelmien ja elektroniikkasuunnittelun parissa. Suunnittelemiasi tuotteita käytetään vaativissa käyttöympäristöissä ja teollisuuden erilaisissa sovelluksissa.
Tehtäviisi kuuluvat piirilevysuunnittelu, simulointi ja tuotekehitystestaus.
Toimit vuositasolla kymmenissä projekteissa ja teet yhteistyötä Savled Oy:n omien suunnittelijoiden kanssa Suomessa.

Työhön hyvät lähtökohdat antaa soveltuva DI- tai insinöörikoulutus, esimerkiksi sähkötekniikan tai elektroniikan alalta. Toivomme myös aiempaa työkokemusta elektroniikkasuunnittelusta, ohjelmoinnista (C-kieli) ja/tai tuotekehityksestä.

Eduksi hakijalle luetaan hakkuritekniikan ja EMC – suunnittelun hallinta, kokemus EDWinXP -suunnittelujärjestelmän käytöstä ja mekaniikkasuunnitteluohjelmiston Autodesk AutoCAD LT hallinta ja kokemus Fusion 360 3D-ohjelmiston käytöstä.

Teknisen osaamisen lisäksi työtehtävän hallitseminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä motivoituneisuutta uuden oppimiseen ja oman tiedon/taidon jakamiseen muille tiimin jäsenille.

Tarjolla on vakituinen ja pitkäkestoinen työsuhde mielenkiintoisten tehtävien parissa työyhteisössä, jossa pääset vaikuttamaan sekä myös kehittymään aktiivisesti omassa työssäsi.

Kiinnostuitko? Onko tämän juuri sinun juttusi?

Jätä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään ja työt alkavat sovitusti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 044 7978 718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.