(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikkasuunnittelija
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Haemme Joensuuhun

ELEKTRONIIKKASUUNNITTELIJAA

Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen elektroniikka- ja mekaniikkasuunnittelijoiden sekä suunnittelualihankkijoiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Tulet vastaamaan elektroniikka- tai FW suunnittelusta.

Sinulla on tehtävään soveltuva yliopisto- tai AMK-tasoinen tekniikan alan koulutus ja olet halukas kehittämään osaamistasi. Pystyt työskentelemään myös englannin kielellä.

Odotamme sinulta osaamista sulautettujen järjestelmien ohjelmistokehityksestä tai elektroniikkasuunnittelusta. Sulautettujen ohjelmistojen suunnittelussa käytämme pääosin C-kieltä. Tehtävässä on eduksi, jos sinulla on osaamista elektroniikkakehitystyökaluista, sulautettujen ohjelmistojen kehitysympäristöistä, sekä aiempaa osaamista langattomista IoT-tekniikoista. Lisäksi kokemus yhteistyöstä elektroniikka-alihankkijoiden kanssa on eduksi.

Tehtävä antaa sinulle hyvät mahdollisuudet laajentaa osaamistasi ja vastuualuettasi eri tehtävissä tuotekehityksessä. ABLOY tarvitsee lisää ammattilaisia palvelemaan asiakkaita entistä paremmin globaaleilla lukitusmarkkinoilla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä töitä ja kehittyä yhdessä lukitusturvallisuuden huippuammattilaisten kanssa.

Lisätietoa tehtävästä antaa 11.3.-24.3. klo 14-16 tuotekehityspäällikkö Pasi Kervinen, p. 040 868 9976.

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 24.3.2019 osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?bdb362ca&lang=fi-FI