(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikkasuunnittelija
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Haemme Joensuuhun

ELEKTRONIIKKASUUNNITTELIJAA

Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksen elektroniikka- ja mekaniikkasuunnittelijoiden sekä suunnittelualihankkijoiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa.  Tulet vastaamaan elektroniikka- tai FW suunnittelusta.

Sinulla on tehtävään soveltuva yliopisto- tai AMK-tasoinen tekniikan alan koulutus ja olet halukas kehittämään osaamistasi.  Pystyt työskentelemään myös englannin kielellä.

Odotamme sinulta sulautettujen järjestelmien ohjelmistokehityksen osaamista. Kokemus elektroniikkasuunnittelusta ja yhteistyöstä elektroniikka-alihankkijoiden kanssa on eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää myös C–kielen osaamista sekä kehitysympäristöjen ja mikrokontrolleri -työkalujen osaamista. Osaaminen langattomista IoT-tekniikoista katsotaan eduksi.

Tehtävä antaa sinulle hyvät mahdollisuudet laajentaa osaamistasi ja vastuualuettasi eri tehtävissä tuotekehityksessä.

ABLOY, yksi Suomen arvostetuimmista brändeistä, tarvitsee lisää ammattilaisia palvelemaan asiakkaita entistä paremmin globaaleilla lukitusmarkkinoilla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä töitä ja kehittyä yhdessä lukitusturvallisuuden huippuammattilaisten kanssa.

Lisätietoa tehtävästä antaa tuotekehityspäällikkö Pasi Kervinen, p. 040 868 9976.

Jos haluat olla mukana rakentamassa turvallisuusalan menestystarinaa, täytä hakemuksesi viimeistään 19.8.2018 osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?6145d80d&lang=fi-FI