(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikkasuunnittelija (sulautetut järjestelmät)
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2019

ELEKTRONIIKKASUUNNITTELIJA (sulautetut järjestelmät)

Haemme osaavaa sulautettujen järjestelmien suunnittelijaa kehittämään hammashoidon hoitoyksiköiden sekä CAD/CAM-laitteiden ohjausjärjestelmiä. Näissä laitteissa itse suunnittelemamme mikro-ohjainpohjaiset piirilevyt kättelevät antureita, moottoreita, venttiileitä, mekaniikkaa ja ohjelmistoa.

Koulutukseltasi olet diplomi-insinööri, filosofian maisteri tai insinööri. Sinulla on jo kokemusta sulautetuista mikroprosessorijärjestelmistä, numeerisista ja graafisista näytöistä, tietokoneväylistä ja -liitynnöistä. Olet jo ohjelmoinut C-kielellä, ja Labview on sinulle mahdollisesti ennestään tuttu.
Eduksesi ovat opinnot tai muu kokemus mekatroniikasta ja elektroniikasta, erilaisista antureista ja analogiamittaustekniikoista sekä piirikorttien ja lopputuotteiden testaamisesta.

Kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja ketterä tapa ratkoa ongelmia luovat hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle. Lääketieteellisten laitteiden kehitystyössä suunnittelun ja projektien dokumentointi prosessien ja viranomaismääräysten mukaisesti on myös tärkeässä roolissa. Työssämme käytämme sekä suomea että englantia, joten hallitsethan molemmat kielet sujuvasti.

Tarjoamme sinulle kiinnostavia projekteja, ajantasaiset työkalut sekä osaavan ja innostuneen tiimin tuen. Kyseessä on vakituinen työsuhde menestyvässä ja vakavaraisessa korkean terveysteknologian vientiyrityksessä. Planmecalla pääset kehittämään osaamistasi ja asiantuntijuuttasi uusinta teknologiaa käyttävien laitteiden ja haastavien tehtävien parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Jari Koponen, puh. 020 7795 504 tai jari.koponen (at) planmeca.com.

Tartu tilaisuuteen! Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan viimeistään 23.4.2019 oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.