(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikkasuunnittelija, MariElectronics, Tuusula
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
Etsimme asiakasyrityksellemme MariElectronicsille kehittymishaluista elektroniikkasuunnittelijaa mielenkiintoisten tuotteiden pariin! Jos omaat itsenäisen työotteen, sinulle on kertynyt jo jonkin verran kokemusta elektroniikkasuunnittelijan tehtävistä ja teknistä osaamista alalta sekä monipuoliset projektitehtävät saavat kiinnostuksesi heräämään, voit olla etsimämme henkilö. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi jo tänään, etenemme heti oikean hakijan löydyttyä!
KUVAUS
Tehtävässä pääset osaksi innostavaa tiimiä monipuolisten tuotteiden elektroniikkasuunnittelu ja kehitystehtävien pariin. Tuotteet, joiden kanssa pääset työskentelemään ovat aidosti ihmisten arkea helpottavia oivalluksia aina vanhustenhuollon kaatumisen tunnistamisen lattioista, digitaalisiin hintalappuihin ja tunneleiden älykkäisiin evakuointijärjestelmiin. Työtä tehdään tiiviissä yhteisössä ja joskus asiakkaidenkin kanssa, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, halua työskennellä myös asiakasrajapinnassa ja tarvittaessa matkustusvalmiutta.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kehittyä elektroniikkateollisuuden moniosaajaksi mielenkiintoisten ja monipuolisten tuotteiden parissa
* Startup henkisen ilmapiirin, innostavat työkaverit ja tiimin tuen
* Mahdollisuuden työskennellä kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Lay out- ja piirilevysuunnittelu
* Komponenttikirjaston ylläpito
* Tuotteen testaaminen ja korjaaminen suunnitteluvaiheessa
* Asiakasrajapinnassa tapahtuva työ

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. AMK: Elektroniikka / Sähkötekniikka)
* Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä (esimerkiksi harjoittelun kautta ja opintojen ohella kertynyt kokemus)
* PADS tai vastaavan suunnitteluohjelman hyvä hallinta
* Sujuva englannin kielen taito


RF teknologian osaaminen, kokemus sulautetuista järjestelmistä ja hyvä suomen kielen taito katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö on:


* Itsenäinen ja oma-aloitteinen
* Yhteistyökykyinen
* Aidosti kehittymishaluinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Tuusula
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä MariElectronics puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
MariElectronics{target="_blank"} tarjoaa asiakkailleen luotettavia elektronisia tuotteita ja ratkaisuja ympäri maailmaa erilaisiin yrityssovelluksiin. MariElectronics koostuu MariElla Labels Oy, MariCare Oy ja MariMils Oy yrityksistä, jotka toimivat uusien tekniikoiden ja niihin liittyvien SW-ratkaisujen parissa. Mari-yhtiöiden tuotteita ovat mm. MariEllan elektroniset hintalaput, MariCaren Elsi ® älylattiat ja MariMilsin ISO9001 hyväksytyt LED-nauhat laiva-, tunneli- ja rakennusteollisuuteen.