(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikkasuunnittelija - Lahti
Murrelektronik Power Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019
Murrelektronik is a globally operating company with more than 2700 professionals worldwide in the area of industrial automation. With our wide product range, we offer our customers well-thought-out solutions from a single source.The basics of our success are innovative products, distinct market and customer orientation, effective logistics, teamwork with commitment and quality awareness.
Haluatko olla kehittämässä laadukkaita ratkaisuja elektroniikan saralla? Etsitkö kenties uusia haasteita ja kehittymismahdollisuuksia urallesi? Etsimme yhteistyössä asiakkaamme Murrelektronik Power Oy:n kanssa elektroniikkasuunnittelijaa tuotekehitystiimin vahvistukseksi. Työsuhde on vakituinen ja aloitusaika on sovittavissa. 

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana tuotekehitystiimiähakkuriteholähteiden elektroniikkasuunnittelun parissa. Suunnittelemiasituotteita käytetään globaalisti erityisesti teollisuuden erilaisissasovelluksissa. Tehtäviisi kuuluvat myös piirilevysuunnittelu, simulointi jatuotekehitystestaus. Toimit mielenkiintoisissa projekteissa ja teet yhteistyötäomien suunnittelijoidemme kanssa Suomessa, että konsernin ulkomaistensidosryhmien kanssa. Asiakasyrityksessämme kannustetaan työntekijöitäkehittymään, joten tehtävänkuvaa on mahdollista laajentaa osaamisesi ja kokemuksesimukaan pääsuunnittelijan tehtäviin.

Toivomme sinulta

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva DI- tai insinöörikoulutus, esimerkiksi sähkötekniikan tai elektroniikan alalta. Sinulla on työkokemusta elektroniikkasuunnittelusta ja tuotekehityksestä, sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Olet yhteydessä konsernin ulkomaisten sidosryhmien kanssa, joten työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä. Eduksi katsotaan, jos sinulla on kokemusta hakkuriteholähteistä ja PADS suunnittelujärjestelmän käytöstä.  Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja olet motivoitunut oppimaan uutta ja jaat mielelläsi osaamistasi myös muille tiimin jäsenille. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vakaassa perheyrityksessä sekä sitoutuneen ja motivoituneen työyhteisön, jossa pääset vaikuttamaan sekä yhdessä kehittymään. Suunnittelemme sinulle yhdessä henkilökohtaisen koulutus- / perehdyttämisohjelman, jossa otamme huomioon aikaisemman kokemuksesi. Mielenkiintoiset ja haastavat projektit tarjoavat sinulle loistavan mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Tukenasi ovat ammattitaitoiset työkaverit. Tule osaksi huipputiimiämme menestymään kanssamme! Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen, puh. 050 435 6653 / hannele.hiltunen@eilakaisla.fi. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 18.11.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Lähetäthän hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.