(Poistunut julkaisusta)

Elektroniikkasuunnittelija Helsinkiin
Sulzer Pumps Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Elektroniikkasuunnittelija Helsinkiin

Haemme Helsingin tuotekehitysryhmäämme elektroniikkasuunnittelijaa toimimaan tiimimme asiantuntijana.

Työtehtävät sisältävät tehoelektroniikan ja ohjauselektroniikan kytkentöjen suunnittelua, komponenttivalintaa sekä piirilevysuunnittelun ohjausta. Olet mukana elektroniikan prototyyppien testauksessa, tuotantotestauksen suunnittelussa ja testausohjeiden laadinnassa. Osallistut aktiivisesti elektroniikan laadun seurantaan ja tarvittaessa reklamoitujen tuotteiden analysointiin.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa elektroniikan alalta sekä useamman vuoden työkokemusta, erityisesti tehoelektroniikan osaaminen on eduksi. Käytät sujuvasti juotoskolvia ja laboratoriotyöskentely sekä mittalaitteet ovat sinulle tuttuja. Tunnet sulautetut järjestelmät ja EMC-asiat ovat sinulle tuttuja. Osaamiseesi kuuluu myös analogiapiirit ja monipuolinen komponenttitietämys. Vastuualueesi tarkentuu osaamisesi mukaan ja pääset vaikuttamaan työnkuvaasi tuotekehityksessämme.

Toivomme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunkantoon, mutta teet myös mielelläsi töitä tiimin kanssa yhdessä ja osallistut rakentavasti ongelmanratkaisuun. Olet systemaattinen, tarkka ja toimintatapasi on huolellinen. Eduksesi katsotaan Matlab toolboxien ja skriptien käyttökokemus sekä ohjelmointitaidot.

Sulzer tunnetaan pumppaus- ja sekoitusteknologian kehittäjänä, valmistajana sekä toimittajana. Helsingin tuotekehitysyksikön vastuulla on magneettilaakeroitujen suurnopeuskompressorien ja niiden ohjausjärjestelmien kehitystyö.

Meitä sulzerilaisia on Suomessa yli 460 kuudella eri paikkakunnalla. Henkilöstömme on tärkein voimavaramme ja huolehdimme heistä tarjoamalla turvallisen ja nykyaikaisen toimintaympäristön sekä laadukkaat työskentelyvälineet. Me Sulzerilla haluamme, että sinä viihdyt työssäsi!

Meillä saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen ja huolehdimme, että saat kehittää omaa työtäsi sekä ylläpitää ammattitaitoasi. Sulzerilla saat käyttöösi kansainvälisen yrityksen edut, kattavat työterveyshuollon palvelut ja joustavat työajat sekä huumorintajuisen työporukan!
 
Lisätietoja:
Arttu Reunanen p. 040 015 6325. Parhaiten tavoitettavissa 3.5. klo 9-11 sekä 8.5. klo 15-17.

Hakemukset:
12.5.2019 mennessä osoitteessa: https://www.sulzer.com/en/about-us/careers -> see our open positions (Finland)